Timo Välenoja ensimmäinen vuosi toimitusjohtajana

Target uudistuu ja kasvaa

Rekrytointimarkkinoilla toimeksiantoja edelleen paljon, sillä yritykset uudistavat organisaatioita ja palkkaavat uusia henkilöitä. Olemme uudistaneet yrityksemme strategiaa entistä paremmin asiakkaidemme tarpeita vastaavaksi. Liiketoimintamme pääpaino on myyntijohdon ja myynnin, asiantuntijoiden ja ylimmän johdon suorahaku- ja rekrytointipalveluissa.

Digitaalisen markkinoinnin ammattilaisen palkkaaminen on parantanut asiakas- ja hakijaviestintäämme – tulokset tuntuvat jo, sillä laadukkaiden liidien määrä on lisääntynyt ja saamme hakijoita per haku enemmän kuin aikaisemmin. Lisäksi uuden Digital Headhunting -palvelumme avulla löydämme enemmän kandidaatteja toimeksiantohin.

Rohkeus kokeilla ja uudistua

Omistajien tahtotila on yrityksen hallittu kasvu sekä liiketoiminnan uudistaminen ja minulle on annettu vapaat kädet toimia ja toteuttaa strategiamme mukaisia uudistuksia. Parhaat kehitysideat tulevat usein asiakkailta sekä omilta kokeneilta headhuntereiltamme ja he myös odottavat, että valitut muutokset viedään nopeasti eteenpäin. Meillä on todella ammattitaitoisia, toimitusjohtajataustaisia headhuntereita eli saamme heiltä aidosti hyviä näkemyksiä toiminnan kehittämiseen ja asiakkaiden parempaan palvelemiseen.

Tärkeimpiä opittuja asioita minulle ovat olleet seuraavat:

  • Huomioi ja poista arjesta keskeisimmät esteet mitkä vaikuttavat tavoitteiden saavuttamiseen.
  • Keskinäinen ymmärrys tavoitteista pitää kaikille olla selvä, muuten asiat eivät etene.
  • Muutosten läpivienti vaatii yrityksen omistajilta sitoutumista muutokseen ja yhteistä ymmärrystä sen läpiviennistä.
  • Muutoksen voi nähdä mahdollisuutena tai mörkönä – haasta luuloja ja arvauksia.

Yksi tavoitteistani oli lisätä ja kehittää yhteistyötä ruotsalaisen rekrytointikumppanimme Rubino Rekrytering kanssa. Meillä on siis toimisto Espoossa ja Tukholmassa, ja yhteisiä suorahakuja olemme tehneet menestyksekkäästi jo useita – kiitokset siis myös Ruotsin kollegoille!

Timo Välenoja on toiminut Target Headhunting Oy:ssä vuodesta 2016 alkaen headhunterina ja myyntijohtajana sekä toimitusjohtajana vuosina 2021-2023. Timo jatkaa Target Headhunting Oy:ssä headhunting – ja partner -roolissa.

Kiitos lukuisille asiakkaillemme, kandidaateille, yhteistyökumppaneille ja meidän upealle tiimille – me yhdessä mahdollistamme hienon työyhteisön niin Targetilla kuin asiakkaillamme.

Timo Välenoja, partneri

puh. 050 444 2783, email: timo.valenoja@targetheadhunting.fi

(teksti päivitetty 02.2024)