Timo Välenoja ensimmäinen vuosi toimitusjohtajana

Target uudistuu ja kasvaa

Aloitin vuosi sitten Target Headhunting Oy:n toimitusjohtajana ja vuosi on sujunut vauhdikkaasti.
Ensinnäkin kiitos lukuisille asiakkaillemme, kandidaateille, yhteistyökumppaneille ja meidän upealle tiimille – me yhdessä mahdollistamme hienon työyhteisön niin Targetilla kuin asiakkaillamme.

Rekrytointimarkkinoilla toimeksiantoja on nyt paljon, sillä yritykset uudistavat organisaatioita ja palkkaavat uusia henkilöitä, joten näkymät kasvulle ja kehitykselle ovat hyvät. Olemme uudistaneet yrityksemme strategiaa entistä paremmin asiakkaidemme tarpeita vastaavaksi. Liiketoimintamme pääpaino on myyntijohdon ja myynnin, asiantuntijoiden ja ylimmän johdon suorahaku- ja rekrytointipalveluissa.

Digitaalisen markkinoinnin ammattilaisen palkkaaminen viime syksynä on parantanut asiakas- ja hakijaviestintäämme – tulokset tuntuvat jo, sillä laadukkaiden liidien määrä on lisääntynyt ja saamme hakijoita per haku enemmän kuin aikaisemmin.

Rohkeus kokeilla ja uudistua

Omistajien tahtotila on yrityksen hallittu kasvu sekä liiketoiminnan uudistaminen ja minulle on annettu vapaat kädet toimia ja toteuttaa strategiamme mukaisia uudistuksia. Parhaat kehitysideat tulevat usein asiakkailta sekä omilta kokeneilta headhuntereiltamme ja he myös odottavat, että valitut muutokset viedään nopeasti eteenpäin. Meillä on todella ammattitaitoisia, toimitusjohtajataustaisia headhuntereita eli saamme heiltä aidosti hyviä näkemyksiä toiminnan kehittämiseen ja asiakkaiden parempaan palvelemiseen.

Vuoden aikana tärkeimpiä opittuja asioita minulle ovat olleet seuraavat:

  • Huomioi ja poista arjesta keskeisimmät esteet mitkä vaikuttavat tavoitteiden saavuttamiseen.
  • Keskinäinen ymmärrys tavoitteista pitää kaikille olla selvä, muuten asiat eivät etene.
  • Muutosten läpivienti vaatii yrityksen omistajilta sitoutumista muutokseen ja yhteistä ymmärrystä sen läpiviennistä.
  • Muutoksen voi nähdä mahdollisuutena tai mörkönä – haasta luuloja ja arvauksia.

Kuluvalle vuodelle yksi tavoitteistani on lisätä ja kehittää yhteistyötä ruotsalaisen rekrytointikumppanimme Rubino Rekrytering kanssa. Meillä on siis toimisto Espoossa ja Tukholmassa, ja yhteisiä suorahakuja olemme tehneet menestyksekkäästi jo useita – kiitokset siis myös Ruotsin kollegoille!

Pidetään yhteyttä ja otetaan ilo irti suomen kesästä!

Timo Välenoja, toimitusjohtaja, partneri

puh. 050 444 2783, email: timo.valenoja@targetheadhunting.fi