Suorahaku eli headhunting

Target Headhunting tarjoaa osaavaa suorahakua, kun haluat tehdä onnistuneen täsmärekrytoinnin.

Suorahaku soveltuu yritykselle, joka kaipaa uutta osaamista tai yritykselle, josta vanha osaaja on lähtenyt. Suorahaku on toimiva ratkaisu myös silloin, kun omat verkostot ja aika eivät riitä kävijöiden etsimiseen tai rekrytointiprosessin hoitamiseen.

Laadukas myynnin, toimihenkilöiden, asiantuntijoiden ja ylimmän johdon suorahaku tehostaa yrityksesi liiketoimintaa, tuomalla sinne juuri oikeanlaisen tekijän. Tehokas prosessi säästää rahaa ja antaa sinulle aikaa oman liiketoimintasi hoitamiseen.

Asiakkaiden kokemuksia

Milloin suorahakua kannattaa käyttää

Hyvin usein suorahakuun päädytään silloin, kun vanhat rekrytointimenetelmät eivät toimi, tai aikaisemmat valinnat eivät ole menneet aivan nappiin. Onnistunut suorahaku perustuu siihen, että rekrytointitarpeen lisäksi ymmärrämme asiakkaan liiketoiminnan tarpeet ja kuinka yrityksessä toimitaan. Me haemme täytettävään positioon sopivimmat ammattilaiset, jotka osaamisensa lisäksi sopivat myös yrityskulttuurinne.

Ammattitaitoisesti hoidettu suorahaku säästää rahaa ja on varmempi tapa löytää osaajat kuin perinteiset rekrytointimenetelmät.

Suorahakupalvelumme

Suorahakua valitaan hoitamaan aina toimialaanne parhaiten perehtynyt rekrytointikonsultti, jonka tukena toimivat muut rekrytointialan ammattilaisemme. Rekrytointitarvetta selvitetään kartoituksessa, jossa määritellään haettavan henkilön profiili, jonka jälkeen aloitamme sopivan henkilön etsimisen.

Sopivan henkilön etsiminen

Suorahakukonsulteillamme on laajat verkostot, joiden avulla voidaan tehokkaasti kartoittaa oikeanlaiset osaajat eri toimialoilta. Osaamisen lisäksi selvitetään henkilöiden todellinen mielenkiinto tehtävää kohtaan. Kandidaatin nykytilanne ja motivaatio kartoitetaan heti alkuvaiheen puhelinhaastatteluissa. Ehdokkaan sopivuus tehtävään varmistetaan syvähaastatteluilla, joiden jälkeen selvitämme vielä hakijan taustat. Lisäksi voidaan käyttää korkealaatuisia, psykologin tekemiä henkilöarviointeja

Motivaation kartoittaminen

Suorahaun yhteydessä on tärkeää selvittää ehdokkaiden piilossa olevat motiivit, sekä mahdolliset muutostoiveet, joiden avulla sopiva osaaja saadaan kiinnostumaan avoimesta tehtävästä. Vaikka työtehtävä pitää tehdä kiinnostavaksi, täytyy samalla varmistaa, että tehtävänkuvaus on myös realistinen, jotta vältytään molemminpuolisilta pettymyksiltä.

Lopullinen valinta

Suorahakuprosessin valintavaiheeseen pääsee vain kandidaatti tai kandidaatit, jotka ovat tehtävään hyvin soveltuvia. Tärkeintä on ehdokkaiden laatu. Lopullisen valinnan loppusuoralle edenneistä henkilöistä tekee asiakas. Tarvittaessa konsultoimme valintatilanteessa.

Suorahaun jälkeen

Kun suorahaun valintavaihe on ohi ja työnteko on aloitettu, haluamme kuulla molempien osapuolten kokemukset työsuhteen alusta, sekä varmistaa onnistuneen liikkeellelähdön. Koska olemme perehtyneet sekä työnantajan, että uuden työntekijän tarpeisiin ja motiiveihin, pystymme toimimaan myös tiedonvälittäjinä osapuolten välillä.

Miksi valita Target Headhunting Oy

  • Toimimme aidosti tiiminä ja tuomme prosessiimme monipuolista ja korkealuokkaista osaamista.
  • Haluamme tehdä pitkäjänteistä, syvempää yhteistyötä.
  • Tuotamme palvelumme sellaisella laadulla, että haluatte hoitaa myös tulevat rekrytoinnin avullamme.