Suorahakuja jo 15-vuoden ajan

Suorahakuja ja toimialariippumantonta rekrytointia, Target Headhunting Oy

Target Headhunting perustettiin vuonna 2007 myyjien suorahakuyritykseksi eli vietämme jo 17-vuotisjuhlia. Kiitos tästä kuuluu asiakkaillemme, kandidaateille, yhteistyökumppaneille ja meidän upealle tiimille. Liiketoimintamme pääpaino on edelleen myyntijohdon ja myynnin hauissa sekä nykyisin myös asiantuntijoiden ja ylimmän johdon suorahaku- ja rekrytointipalveluissa.

Myynnin ja myyntijohdon rekrytointi

Yrityksen perustaja Simo Österman on aina toiminut myyjänä, myyntipäällikkönä ja -johtajana. Hän on kouluttanut ja rakentanut useita myyntiorganisaatioita ja toiminut pörssiyrityksen johtajana.

Erikoistuimme alusta alkaen myyjien rekrytointiin ja siellä ydinosaamisemme edelleen on. Osaamisemme myynnin rekrytoinnista ja samankaltaiset haut lisäävät kontaktiverkostoamme ja näin pystymme tuottamaan asiakkaillemme parasta palvelua. Toimimme lisäksi tiiviissä yhteydessä eri toimialojen myyntiyritysten ja myyjien kanssa.

Targetin tarina ja omistajien yhteistyö

Vuonna 2007, kun Simo Österman perusti Target Headhunting, suorahaku ja headhunting olivat käytössä pääsääntöisesti ylemmän johdon hauissa. Liiketoiminnan lähtökohtana oli, että hyvien myyjien palkkaukseen on yrityksissä jatkuva tarve mutta myyjien rekrytointiin keskittyviä yrityksiä ei Suomessa ollut.

Suuri askel toiminnan kehityksessä oli Simo Östermanin ja Sähköinsinööriliitossa toiminnanjohtajana olleen Kari Liljan yhteistyön alkaminen vuonna 2010. Myynti-insinöörihakujen lisääntymisen myötä syntyi rekrytointikanava, jolla tavoitettiin insinööritaustaisia tekniikan osaajia. Yhteistyö syveni nopeasti ja 2012 alussa Kari Lilja tuli mukaan osakkaaksi Targettiin.

Hyvin pian käynnistettiin koulutus- ja markkinointiyhteistyö nykyisen Myynnin & Markkinoinnin ammattilaiset MMA rekrytointikumppanina. Taantuman aikana oli tärkeää kouluttaa ja valmentaa järjestön jäseniä onnistumaan työnhaussa.

Headhunter  Timo Välenoja liittyi Targetin tiimiin vuonna 2016. Häntä kiinnosti yrityksen myyntifocus, mahdollisuus vaikuttaa ja kehittää toimintaa sekä yrityksen hyvä henki.

Toimialariippumantonta rekrytointia

Matkan varrella on ollut talouden ylä- ja alamäkiä sekä erikoistilanteita kuten pandemia, mutta rekrytointitarpeet pysyvät muuttuvista tilanteista huolimatta. Osa asiakkuuksistamme on edelleen samoja kun aloittaessamme toimintamme. Toimialaosaamisemme sähkö-, automaatio-  ja energiateollisuuden eri osa-alueilla on poikkeuksillisen vahvaa. Olemme myös laajentaneet toimintaamme tiimimme vahvuuksien mukaan ja palvelemme asiakkaitamme nyt laajasti, toimialariippumattomasti.

Suorahakukonsulteillamme on pitkä kokemus eri toimialoilta ja niiden myyntiorganisaatioista sekä kyky tunnistaa alan parhaat tekijät.

Ruotsin yhteistyökumppani Rubino Rekrytering

Toimimme yhdessä ruotsalaisen rekrytointikumppanimme Rubino Rekryteringin kanssa. Yhteisiä suorahakuja Rubino Rekryteringin kanssa olemme tehneet menestyksekkäästi jo vuodesta 2019 ja syvennämme yhteistyötä edelleen.

Palvelemme asiakkaitamme luotettavasti, hyväntuulisesti ja osaavasti jo 17 vuoden kokemuksella!

(Pääkuvassa vasemmalta oikealle Timo Välenoja, Kari Lilja sekä Simo Österman kuvattuna toimistomme kattoterassilla.) 

Kirjoittaja: Satu Salin, Target Headhunting Oy