Rekrytoi oikeat osaajat

Rekrytoi oikeat osaajat Ruotsiin, Rubino Rekrytering

Laajentaako yrityksesi toimintaa Ruotsiin? Etsitkö myyntijohtajaa tai toimipaikan vetäjää? Kaipaatko myyntiorganisaation vahvistamista uusilla rekrytoinneilla?

Yrityksen laajentuessa uusille markkinoille ja uuteen maahan onnistuneen rekrytoinnin merkitys korostuu. Yhteistyökumppanimme Rubino Rekrytering auttaa suomalaisia yrityksiä rekrytoinneissa, kun haetaan osaajia Ruotsin markkinaan. Kumppanillamme on osaaminen ja prosessit rekrytointeihin, ja he tunnistavat asiakkaan profiiliin sopivat kandidaatit helpommin.

Vaikka maidemme kulttuurit ovat samanlaiset ja meillä on paljon yhtäläisyyksiä, tulee Ruotsissa toimia paikallisten markkinoiden lähtökohdista. Kandeilla voi Suomessa voi olla eri tavoitteet, kun Ruotsissa, joten paikallisen asiantuntija käyttö on perusteltua. Rubino Rekrytering auttaa yrityksiä laajentamaan ja kasvamaan Ruotsissa oikeiden henkilörekrytointien kautta, kertoo Rubino Rekryteringin perustaja Harry Rubino

Ruotsi – tuplasti suurempi markkina

Suomalaisille yrityksille Ruotsi on luonteva kasvusuunta. Markkina on kaksinkertainen Suomen markkinaan verrattuna ja kulttuuri on samankaltainen, joten meidän on helppoa työskennellä yhdessä.

Ymmärrämme toisiamme hyvin ja prosessimme on luotettavat ja korkeatasoiset. Autamme mielellämme suomalaisia yrityksiä, jotka haluavat laajentaa ja rekrytoida Ruotsin markkinalle, toteaa Harry Rubino.

Suorahaulla enemmän sopivia kandidaatteja

Yhteistyö suomalaisten kanssa on jopa yllättävän helppoa. Olemme tehneet yhteistyötä jo jonkin aikaa ja laajennamme palveluitamme, jotta voimme paremmin palvella asiakkaitamme.

Tarjoamme suomalaisille asiakkaille:

  • Pitkäaikaista osaamista ja paikallisen rekrytointimarkkinan tuntemusta
  • Korkeatasoisia kandidaatteja laajan verkostomme kautta
  • Paljon onnistuneita rekrytointeja ja hyviä referenssejä

Etsimme yrityksille usein ensimmäisen työntekijän luomaan asiakaskunnan Ruotsin markkinalle, joten ensimmäinen rekrytointi on tärkein kasvun aikaansaamiseksi. Toimimme useilla eri toimialoilla, kuten valaistus-, auto-, rakennus- ja taloteollisuus sekä rahoituspalveluissa.

Kirjoittaja: Satu Salin, Target Headhunting Oy