Koronavirus ei pysäytä rekrytointeja

Globaalia pandemiaa ei pidä väheksyä. Muuttamalla ja ohjeistamalla toimintaamme pystymme säilyttämään toimintakykymme ja samalla hidastamaan viruksen räjähdyksenomaista leviämistä. Fyysiset kohtaamiset siirtyvät verkkoon, siellä koronalla on vain Some-voimaa.

Me Target Headhuntingilla olemme tottuneet kohtaamaan työpäivän aikana kymmeniä henkilöitä: asiakkaitamme, työnhakuprosesseissa olevia haastateltavia ja useita eri sidosryhmiä. Olemme tietoisia koronaviruksen vakavista vaikutuksista ja varautuneet toimimaan etäyhteyksiä hyödyntäen niin asiakaskäyntien, haastattelujen, arviointien ja koulutusten osalta. On tärkeää tunnistaa tilanteet, joissa tartuntariski on olemassa, toimia vastuuntuntoisesti ja estää viruksen leviäminen.

– Olemme hioneet toimintakulttuuriamme reagoimaan ääritilanteisiin nostamalla ennenkaikkea valmiutta etätyöhön. Olemmme jo pitkään käyttäneet tunnustettuja ja tietoturvallisia etäratkaisuja kuten Skypeä ja Teamsia. Vastaanotto ajatukselle hoitaa rekrytointiprosessi turvallisesti, On line -tyylisesti tietoverkkoja hyödyntäen, on herättänyt positiivista kaikua asiakasyrityksissämme ja haastateltavien kandidaattien keskuudessa, kertoo toimitusjohtaja Simo Österman.

Yhteydenotot: info@targetheadhunting.fi