Suorahaku- ja headhunting-palvelut

Kun tarvitset motivoitunutta osaajaa tiimiisi, käytä headhunting-palveluitamme.

Target Headhunting Oy on suorahakuihin erikoistunut yritys, jonka ammattitaitoinen ja kokenut tiimi pystyy hoitamaan eri toimialojen täsmähaut.

Ammattitaitoinen headhunting edellyttää asiakkaan liiketoimintatarpeiden, organisaation toimintatapojen ja rekrytointitarpeen ymmärrystä, sekä toimialan tuntemusta. Onnistunut rekrytointi ei tuo yritykseesi pelkkää motivoitunutta huippuosaajaa, vaan myös organisaation toimintatapoihin ja yrityskulttuuriin sopivan persoonan.

Oikea henkilövalinta parantaa liiketoimintasi tehokkuutta. Laadukkaalla headhunting-palvelulla säästät aikaa sekä rahaa ja voit keskittyä omaan liiketoimintaasi.

Headhunting-prosessi

Aloitamme valitsemalla 10 hengen tiimistämme toimialanne parhaiten hallitseva ammattilaisen, jolla on käytössään koko muun tiimin tuki ja osaaminen. Rekrytointikonsultti perehtyy organisaatiosi rekrytointitarpeeseen ja liiketoimintaan. Kun rekrytoitavan henkilön profiili on selvillä, aloitetaan aktiivinen kandidaattien kartoittaminen.

Kandidaatin etsintä

Tehtävään sopivimpia henkilöitä etsitään sekä saman toimialan yrityksistä, että muilta toimialoilta. Markkinoilta kartoitetaan yrityksen tarpeisiin sopivat, potentiaaliset osaajat, joiden halukkuus tehtävää kohtaan selvitetään. Alkukartoitukset tehdään puhelimitse ja tässä selvitetään potentiaalisen henkilön tilanne ja motivaatiotekijät. Syvähaastatteluilla varmistetaan kandidaattien sopivuus tehtävään ja tehdään tarkat taustaselvitykset, jotta myöhemmin vältytään yllätyksiltä.

Ehdokkaan motivointi

Taitava headhunting-ammattilainen osaa löytää oikeanlaisen osaajan piilomotiivit, muutostoiveet ja saa tämän kiinnostumaan tehtävästä. On erittäin tärkeää, että avointa positiota kuvataan kuitenkin realistisesti, jotta tehtävään valitun henkilön odotukset vastaavat sitä, mitä yrityksesi työnantajana tarjoaa.

Oikean henkilön valinta

Loppuvaiheessa mukana on vain tehtävään sopivia henkilöitä, sillä headhuntingin fokus on laadussa, ei määrässä. Vaikka ohjaamme ja neuvomme valinnassa, asiakas tekee kuitenkin lopulta päätöksen rekrytoinnista. Headhunting on aktiivista rekrytointia.

Valinnan jälkeen

Palvelumme rekrytoinnista ei pääty valintaan. Me haluamme olla mukana varmistamassa, että työsuhde saa hyvän alun. Työsuhteen käynnistyttyä haastattelemme molemmat osapuolet. Voimme tarvittaessa toimia tiedonvälittäjänä uuden työntekijän ja yrityksesi välillä, tai toimia tukena uuden työntekijän esimiehelle, sillä meillä on yleensä paras tieto työntekijästä.

Milloin tarvitset headhuntingia

Headhuntingiin päädytään yleensä, kun yrityksen liiketoiminta on kasvamassa tai osaaja on lähtenyt ja tarvitaan korvaavaa tai uutta osaamista. Headhunting on hyvä vaihtoehto myös silloin, kun itsellä ei ole käyttää aikaa tai ei ole riittävästi ammattitaitoa rekrytointiin. Moni valitsee suorahaun myös silloin, kun on aluksi yrittänyt rekrytoida itse, mutta oikeaa osaajaa ei ole löytynyt tai valinta on epäonnistunut.

Osaavan headhunterin rekrytointiprosessi on tehokkaampi ja tulee usein edullisemmaksi kuin muut vaihtoehdot. Lähes 2/3 rekrytoinneista on nykyään suorahakuja.

Miksi valita Target Headhunting Oy

  • Toimimme aidosti tiiminä ja tuomme prosessiimme monipuolista ja korkealuokkaista osaamista.
  • Haluamme tehdä pitkäjänteistä, syvempää yhteistyötä. Pyrimme tuottamaan palvelumme sellaisella laadulla, että haluatte hoitaa myös tulevat rekrytoinnin avullamme.
  • Referenssit