Lisää työtä ja hyviä uratarinoita

Target Headhunting Oy ja Rekryfactory Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen vuokratyövoiman välityspalveluista.

– Olemme erittäin tyytyväisä voidessamme aloittaa yhtestyön Rekryfactoryn kanssa. Monella rekrytointipalvelujamme käyttävällä asiakkaallamme on ilmennyt kasvava tarve saada nopeasti tuuraajia tai lisätyövoimaa tasaamaan kiirehuippuja. Rekryfactory on erikoistunut erityisesti logistiikan, varastoinnin ja tuotannon tehtäviin sijoittuvien henkilöiden välitykseen, kertoo Target Headhunting Oy:n toimitusjohtaja Simo Österman.

– Pystymme nyt vastaamaan erittäin laajasti asiakkaiden tarpeisiin, oli sitten kyse rekrytoinnista, outplacementistä, työvoiman vuokrauksesta tai jonkin toiminnon ulkoistamisesta. Yhteistoiminta Rekryfactoryn kanssa on edennyt mainiosti ja ensimmäiset toteutuneet projektit ovat jo käynnissä, sanoo tyytyväinen Österman.

– Olemme osoittaneet asiakkaillemme, että he voivat luottaa äkillistenkin työvoimatarpeiden täyttämisen käsiimme. Haluamme olla saman luottamuksen arvoisia yhä monimuotoisemmissa henkilöstö- ja rekrytointitoimeksiannoissa sekä samalla mukana rakentamassa kannattavaa liiketoimintaa. Tavoitteena on kumppanuus, joka säästää asiakkaidemme aikaa ja vaivaa, muistuttaa Rekryfactory Oy:n toimitusjohtaja Martti Hirvonen.

Lisätietoa:

toimitusjohtaja Simo Österman, Target Headhunting Oy
puhelin: 044 343 4417, sähköposti: simo.osterman@targetheadhunting.fi

toimitusjohtaja Martti Hirvonen, Rekryfactory Oy
puhelin: 044 072 8594, sähköposti: martti.hirvonen@rekryfactory.fi

Lue myös nämä