Etsimme Headhunteria

Target Headhunting Oy on vuonna 2007 perustettu rekrytointialan yritys, jossa työskentelee alan huippuammattilaisia. Headhunting toimeksiantomme koostuvat johdon, myynnin sekä asiantuntijoiden rekrytoinneista – meidät tunnetaan nopeasta ja laadukkaasta toiminnasta. Teemme rekrytointien lisäksi henkilöarviointeja rekrytointiprosessin tukena. Target Headhunting Oy on kovassa kasvussa ja tarjoamme mahdollisuutta menestyä kanssamme. Päätoimipaikkamme sijaitsee Espoon Otaniemessä.

Etsimme nyt HEADHUNTERIA

Tarjoamme hyväksi havaitun Headhunting konseptin, tarvittavat ohjelmistot sekä jatkuvan tuen. Sinulla on mahdollisuus erikoistua toimialasi Headhunteriksi!

Odotamme vahvaa kokemusta konsultoivasta myynnistä, laajaa näkemystä eri toimialoista ja kovaa halua menestyä kanssamme. Osaat asiakaskeskusteluissa poimia merkitykselliset asiat, minkä pohjalta me autamme tekemään haettavan henkilön profiilin sekä viemään koko rekrytointiprosessin alusta loppuun.

Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja esiintymistaidot, lisäksi hallitset neuvottelutilanteet. Henkilönä olet aktiivinen, positiivinen ja aikaansaava; huumorintaju ja luovuus eivät ole koskaan pahitteeksi. Ymmärrät yritysten liiketoimintaa ja haluat olla mukana edistämässä asiakkaidemme kasvua loistavien tekijöiden saamisessa heidän joukkoonsa. Sinulla on jo verkostoa liiketoimintapäättäjiin.

Toimit meillä itsenäisenä yrittäjänä. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkion, tehokkaan palvelukonseptin, vahvan kenttätuen, jatkuvan koulutuksen sekä mielenkiintoisen ja itsenäisen työn. Plussana saat asiantuntevan, vauhdikkaan, innovatiivisen ja iloisen työilmapiirin.

Lisätietoa tehtävästä antaa Target Headhunting Oy Timo Välenoja, 050 444 2783.

Lähetäthän ansioluettelosi ja hakemuksesi pikaisesti täyttämällä sähköinen lomake.