Tukea työnhakuun irtisanomisen sattuessa

Tarjoamme Tukea työnhakuun -valmennusta henkilöille, jotka ovat työttömyysuhan alaisina tai joiden työsuhde on päättymässä. Yksilöllisessä valmennuksessa käymme työntekijän kanssa läpi toimenpiteitä, joihin työsuhteen päättymisen jälkeen tulee ryhtyä. Henkilökohtainen valmentaja sparraa valmennettavaa henkilöä koko ohjelman ajan. Osana valmennusohjelmaa etsimme aktiivisesti uusia työllistymismahdollisuuksia koko valmennuksen ajan.

Target Headhunting Oy:n tarjoama valmennusohjelma on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat työttömyysuhan alaisina tai joiden työsuhde on päättymässä. Tukea työnhakuun -valmennus on suunnattu sekä työntekijöille että työnantajille.

Yksilöllisessä valmennuksessa käymme työntekijän kanssa läpi toimenpiteitä, joihin työsuhteen päättymisen jälkeen tulee ryhtyä. Target Headhuntingin henkilökohtaiset mentorit tarjoavat valmennettavalle ammattitaitonsa käyttöön uusien työllistymismahdollisuuksien löytämiseksi ja urapolun suunnittelemiseksi.

Henkilökohtainen valmentaja sparraa valmennettavaa henkilöä koko ohjelman ajan. Yksilöllistä ohjausta toteutetaan noin 1–1,5 h jaksoissa. Valmennukset toteutetaan joko kasvokkain tai etäyhteydellä, esimerkiksi Skypellä.

Valmennusohjelma tarjoaa tietoa, ratkaisuja ja toimintamalleja myös työnantajalle muutostilanteen hallintaan, joten suosittelemme Tukea työnhakuun -valmennusohjelmaa työnantajakäyttöön jo muutostilanteen alkumetreillä.

Osana valmennusohjelmaa Target Headhunting etsii aktiivisesti uusia työllistymismahdollisuuksia koko valmennuksen ajan. Kaikki valmennukseen liittyvät keskustelut ovat ehdottoman luottamuksellisia.

Miten toimimme?

  • kartoitamme valmennettavan ammatillisen osaamisen ja henkilökohtaiset vahvuudet
  • uratavoitteiden määritteleminen yhdessä valmennettavan kanssa
  • teemme yhdessä työnhakusuunnitelman
  • opastamme parhaiden työnhakukanavien käyttämisessä
  • avustamme omaa profiilia tukevan viestinnän kirkastamisessa, CV:n laatimisessa, työhakemuksissa ja työhaastatteluihin valmistautumisessa
  • annamme henkilökohtaista, räätälöityä tukea työnhaun eri vaiheissa.

Tilaa uutiskirjeemme

...ja kuule mitä rekrytointialalla tapahtuu.

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä 24 tunnin kuluessa!