Outplacement-valmennuksella tukea irtisanotulle

Irtisanomistilanteisiin tarjoamme Outplacement-valmennusta. Valmennusohjelma on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat työttömyysuhan alaisina tai joiden työsuhde on päättymässä. Yksilöllisessä valmennuksessa käymme muutostilanteessa olevan työntekijän kanssa läpi toimenpiteitä, joihin työsuhteen päättymisen jälkeen tulee ryhtyä.

Valmennusohjelma tarjoaa tietoa, ratkaisuja ja toimintamalleja työnantajalle muutostilanteen hallintaan, joten suosittelemme Outplacement-valmennusohjelmaa työnantajakäyttöön jo muutostilanteen alkumetreillä. Kaikki valmennukseen liittyvät keskustelut ovat ehdottoman luottamuksellisia.

Kenelle?

Target Headhunting Oy:n tarjoama valmennusohjelma on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat työttömyysuhan alaisina tai joiden työsuhde on päättymässä. Tukea työnhakuun -valmennus on suunnattu sekä työntekijöille että työnantajille.

Yksilöllisessä valmennuksessa käymme työntekijän kanssa läpi toimenpiteitä, joihin työsuhteen päättymisen jälkeen tulee ryhtyä. Target Headhuntingin henkilökohtaiset mentorit tarjoavat valmennettavalle ammattitaitonsa käyttöön uusien työllistymismahdollisuuksien löytämiseksi ja urapolun suunnittelemiseksi.

Henkilökohtainen valmentaja sparraa valmennettavaa henkilöä koko ohjelman ajan. Yksilöllistä ohjausta toteutetaan noin 1–1,5 h jaksoissa. Valmennukset toteutetaan joko kasvokkain tai etäyhteydellä, esimerkiksi Skypellä.

Miten toimimme?

  • kartoitamme valmennettavan ammatillisen osaamisen ja henkilökohtaiset vahvuudet
  • uratavoitteiden määritteleminen yhdessä valmennettavan kanssa
  • teemme yhdessä työnhakusuunnitelman
  • opastamme parhaiden työnhakukanavien käyttämisessä
  • avustamme työnhakua tukevan viestinnän kirkastamisessa, CV:n ja LinkedIn-profiilin päivittämisessä, työhakemuksissa ja työhaastatteluihin valmistautumisessa
  • annamme henkilökohtaista, räätälöityä tukea työnhaun eri vaiheissa.

Tilaa uutiskirjeemme

...ja kuule mitä rekrytointialalla tapahtuu.

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä 24 tunnin kuluessa!